Aqua Protect

AQUA PROTECT

Uw expert in vochtbestrijding

Net verhuisd en al vochtproblemen gespot? Het is helaas geen uitzondering. Het overgrote merendeel van de Vlaamse woningen krijgt vroeg of laat met vochtproblemen te kampen. Vocht heeft een grote impact op de staat van uw woning, maar ook op uw gezondheid. Daarom is het van cruciaal belang om tijdig in te grijpen! Bij Aqua Protect kunt u terecht voor :

 

• Opstijgend vocht

Door vochtige muren te injecteren met hun eigen gepatenteerde Aqua Crème®, drogen uw muren tot tweemaal sneller uit. Bovendien biedt Aqua Protect levenslange garantie op deze gecertificeerde behandeling.

 

• Water in de kelder

Door constante druk van het grondwater zijn kelders vatbaar voor vochtproblemen. Met een bekuiping of drainage tovert Aqua Protect de meest natte kelder weer om tot een droge, nuttige ruimte.

 

• Schimmels & condens

Slecht verluchte woningen krijgen snel met schimmels, condens en muffe geuren te maken. Aqua Protect helpt u bij de keuze én installatie van het beste ventilatiesysteem voor uw woning. 

 

CONTACTEER AQUA PROTECT 

Aqua Protect is een merk van Group Protect. Samen met Mijn Verhuis stomen wij uw woning klaar voor de toekomst!

Group Protect is een nationale bedrijvengroep die al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in de renovatie en optimalisatie van woningen. Samen met hun 4 merken Aqua Protect, Iso Protect, Energy Protect & Mos Protect nemen ze jaarlijks meer dan 5.000 gebouwen onder handen. U kan dus rekenen op een financieel stabiele onderneming met jarenlange ervaring. 

 

Wat onze klanten zeggen