Elindus - Energieleverancier voor ondernemers

Wie is Elindus?

Missie?

Als 100% Belgische leverancier begeleidt Elindus ondernemers op een betrouwbare manier bij het aankopen, benutten en beheren van hun energiebehoefte.


Visie?

De langetermijnrelatie met onze klant door de ontzorging, het adviseren en het opvolgen van het energiedossier met als doel een betrouwbare energiepartner te worden voor échte ondernemers!


Waarden?

Elindus is een dynamische energieleverancier voor de BTB: Betrouwbaar - Transparant - Betrokken


Onze tactiek? "Een goede service aan scherpe prijzen."

Bij Elindus weet u waar u staat. Wij doen niet aan stilzwijgende verlengingen, geven duidelijke uitleg bij uw factuur en dat aan correcte prijzen.
Hebt u vragen? Uw persoonlijke accountmanager of onze medewerkers helpen u meteen verder. Bovendien volgt Elindus de markt op de voet op, zodat u geen opportuniteiten mist om uw energiebeleid te verbeteren.
Op deze manier proberen we een duidelijk verschil te maken in het energielandschap.


Onze evolutie als aanbieder zakelijke energie.

Gedreven, efficiënt en customer minded. Steeds meer zelfstandigen, KMO’s en bedrijven raken overtuigd van onze visie. Onze forse groei blijkt ook uit het marktrapport van de VREG.

  • 2012 - Oprichting Elindus: Uit de sector van de hernieuwbare energie komt er een duidelijke vraag naar een alternatieve manier van energy procurement.
  • 2013 - Goedkeuring leveranciersvergunning elektriciteit begin 2013 door Vlaamse regulator VREG.
  • 2014 - Aflevering vergunning gas medio 2014.
  • 2015 - Exponentiële groei: Onze aanpak overtuigt steeds meer ondernemingen.
  • 2016 - Medio 2016 keurt Waalse regulator CWaPE de leveranciersvergunning goed voor elektriciteit en gas.
  • 2017 - Medio 2017 keurt Brusselse regulator BRUGEL de leveranciersvergunning goed voor elektriciteit en gas.
  • 2018 - Medio 2018 heeft Elindus een eigen ARP.
  • 2019 - De sterke groei van Elindus zorgt voor extra investeringen in haar medewerkers. Dit dankzij het subsidiedossier met het Europees Sociaal Fonds. Lees hier meer.
  • 2020 - De verdere groei van de klantenportefeuille en het toevoegen van enkele nieuwe partners zorgt ervoor dat Elindus in 2021 zal aansluiten bij de grotere leveranciers qua marktaandeel.
  • 2021 - Het begin van 2021 brengt groot nieuws: Elindus en Zulte-Waregem tillen hun samenwerking naar een hoger niveau. In de zomer verhuist Elindus zijn hoofdkantoor naar nieuwe burelen binnen het stadion van Zulte-Waregem. Elindus verlengt zijn partnership en het Regenboogstadion van Zulte Waregem zal vanaf volgend seizoen de 'ELINDUS ARENA' heten.

Wat onze klanten zeggen