Ik ga verhuizen: wat moet ik doen? | Mijn Verhuis Watz en Mijn Verhuis slaan de handen in elkaar om u te doen besparen op uw energiefactuur in volle coronacrisis!

Watz en Mijn Verhuis slaan de handen in elkaar om u te doen besparen op uw energiefactuur in volle coronacrisis!

 

De coronacrisis raakt iedereen op vele vlakken. De overheid neemt al verschillende ondersteuningsmaatregelen op financieel vlak, zoals het betalen van de energiefactuur van technisch werklozen voor één maand. Goede initiatieven, al zijn we er bij Mijn Verhuis van overtuigd dat het nog beter kan. Dat start bij u, als consument, technisch werkloos of niet.

Er is toch een positieve noot aan de ganse coronacrisis: de energieprijzen voor zowel elektriciteit als aardgas zijn fors gedaald ten opzichte van januari vorig jaar! Daarom is het een ideaal moment om uw energiecontract eens te herbekijken.
Voor een gemiddelde verbruiker van elektriciteit betekent dit vandaag een besparing tot bijna 200€ en voor 
aardgas zelfs tot 250€!

Watz als ideale partner

Met Watz hebben we de ideale partner gevonden om dit te doen!

Waarom Watz? 

Ten eerste zijn de energietarieven van Watz momenteel tot 60% goedkoper dan sommige andere leveranciers ten opzichte van vorig jaar. 

Ten tweede zijn ze in hun huidige tarieven ook een stuk voordeliger ten opzichte van vele leveranciers.

Ten derde is Watz op en top Belgisch en leveren ze 100 % groene Belgische energie, zo steunen we ook onze lokale economie!


And last but not least, iedere klant die voor Watz en e-billing kiest, maakt kans op 1 jaar korting op zijn/haar energiefactuur!

Concreet betekent dit dat deze klant 600 euro korting krijgt! De winnaar kan kiezen om maandelijks €50 minder te betalen op zijn/haar factuur of om 600€ korting te krijgen op de slotfactuur. 

De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt via op ons Facebook-pagina!


Deze actie loopt nog tem 10/04/2020

Interesse?

Dien uw aanvraag in en bespaar tot €450 en maak kans op €600 korting!

 

nieuwe-aanvraag-mijnverhuis

Wat onze klanten zeggen