Ik ga verhuizen: wat moet ik doen? | Mijn Verhuis Partner worden

Partner worden?

Wens je vrijblijvend gecontacteerd te worden om meer info te ontvangen? Vul dan even snel onderstaande formulier in en wij bellen en wij sturen u de gewenste info door.

Wie zijn onze partners?

U kan bij Mijn Verhuis terecht voor een éénmalige aanvragen van een verhuis of optimalisatie of u kant Partner worden. Maar wat houdt dit in en wat is de meerwaarde voor U? Onze partners zijn bedrijven of diensten die regelmatig in contact komen met mensen die verhuizen of die gratis geholpen willen worden bij het optimaliseren van hun telecom of energie facturen. Partners van ons kunnen hun aanvraag invoeren via een beveiligde site en achteraf alles live opvolgen. Alle communicatie van zowel mails als telefoons worden gelogd en zijn ter beschikking van die partner. Op die manier weet je dat uw klant of client geholpen wordt door een expert die het dossier met de grootste zorg en passie behandelt.

Ten allen tijden GRATIS EN VRIJBLIJVEND voor de klant als de partner.

 

Wat is dan juist onze meerwaarde en hoezo gratis?

Wij zorgen ervoor dat de klant keuze heeft en dat we van iedere leverancier op de hoogte zijn van de promo’s maar ook van de voor- en nadelen. Zo kunnen we altijd een formule op maat van de klant voor stellen en niet op maat van de leverancier. 
En omdat wij zo goed mogelijk proberen in te spelen op de wensen van de klant ligt onze kwaliteit zéér hoog. En net daarom worden wij betaald door onze leveranciers om die administratie te doen. Verder is de klant bij ons geen nummer. Wij proberen de klant snel te helpen met een persoonlijke aanpak en dit door te werken met een rechttrekken telefoonnummer en mailadres. Zo moet de klant niet telkens zijn of haar verhaal opnieuw doen.

 

Wat onze klanten zeggen